Graphic saying Get The Book - the Home Distillation Handbook by Ola Norrman


Home
Over de uitgever
Distilleren als hobby
Hulp bij het downloaden
Kosten van de apparatuur
Gratis updates
Gezondheid & veiligheid
Wettelijke voorwaarden
Links
Nieuws
Dranken en likeuren
Bestel het online-boek
Geheimhoudingsbeleid
Kwaliteitdistillatie
Inhoudsopgave
Uw suggesties
Vertel een vriend service


HANDBOEK voor Thuisdistillatie

Het handboek voor thuisdistillatie, geschreven door Ola Norrman, beschrijft het proces van het maken van alcohol. Waarschijnlijk het beste boek ooit gewijd aan dit onderwerp, het beschrijft in details hoe men zelf alcohol kan maken.

Belangrijk: In sommige landen is dit proces illegaal, zelfs het maken van een distilleerapparaat, volgens de tekeningen uit het boek, is verboden. De informatie in dit boek wil u niet aanmoedigen tot het maken van alcohol! Het bevat echter informatie welke men in alle democratische landen mag lezen.

Koop het gedrukte boek voor slechts US $ 17 ……..

wordt overal ter wereld bezorgd.

Klik hier om te bestellen

U krijgt het online boek gratis (binnen 3 dagen per e-mail) als een bonus ( waarde US $ 5) als u het gedrukte boek besteld, zodat u reeds van de inhoud van dit boek kunt gaan genieten voordat u het gedrukte boek in uw bezit hebt. Als u alleen de online versie wilt bestellen, klik hier.

Credit Card aankoop van de gedrukte versie ( US $ 17))

  1. Klik hier voor een beveiligde betaalopdracht via VISA, American Express etc.

  2. Wanneer uw online betaling is afgerond (ong. 1 minuut) krijgt u een bevestiging per email. Wij zullen het boek als een poststuk met hoge prioriteit laten verzenden binnen 3 werkdagen. Gewoonlijk wordt het reeds binnen 24 uur verzonden. Ook de online versie van het boek word altijd binnen 3 dagen naar u toegezonden.

Contante aankoop

1. Stuur US $ 17 (of daaraan gelijkwaardig in elke munteenheid) in biljetten op naar :

Bokforlaget Exakt, Box 50336, S-202 13 – Malmoe, Zweden,

en vergeet niet uw naam en postadres te vermelden, zodat wij uw boek snel naar u kunnen opsturen. Geef ons ook uw emailadres voor het toesturen van de online versie.

Belangrijk: Stuur geen cheque’s of betaalopdrachten. In Zweden kost het US $15 om dezen te innen.

Wanneer wij uw betaling ontvangen, zal het gedrukte boek zo spoedig mogelijk naar u worden verzonden en zal binnen tien dagen in uw bezit moeten zijn. Het online boek zal u worden toegezonden per email en zal gewoonlijk binnen drie dagen in uw bezit zijn.